njoka wrote:Evo jedna starcraft II recenzija od mojeg najdrazeg recenzenta![]()
Pogledajte i uvjerite se da ovi sto pricaju da je igra losa nemaju niti jedan argument da to potkrijepe!
http://angryjoeshow.com/2010/07/starcraft-ii-review/
njoka wrote:Evo jedna starcraft II recenzija od mojeg najdrazeg recenzenta![]()
Pogledajte i uvjerite se da ovi sto pricaju da je igra losa nemaju niti jedan argument da to potkrijepe!
http://angryjoeshow.com/2010/07/starcraft-ii-review/

njoka wrote:Sad je dosla i razor1911 verzija igre,navodno je u toj verziji omoguceno skirmish igranje
"-enables you to play all single-player missions including AI ('skirmish') ones"
LinkPM ME
Osobno ne planiram skidat jos dodatnih 7.15 gb ,nego cu cekat da izadje crack only torrent

bado666 wrote:njoka wrote:Sad je dosla i razor1911 verzija igre,navodno je u toj verziji omoguceno skirmish igranje
"-enables you to play all single-player missions including AI ('skirmish') ones"
LinkPM ME
Osobno ne planiram skidat jos dodatnih 7.15 gb ,nego cu cekat da izadje crack only torrent
Zakon, moram naci taj crack!

MDK wrote:nikakve recenzije tu nisu potrebne. svi koji su igrali original i uzivali, cekali su dugo da izade nastavak i znaju kak ce se igra igrat.
ko original. malo je mjenjano u jezgri igre. poboljsana grafika i eye candy,
kome to smeta mora skuzit da se u igri nema sto poboljsati osim grafike i price. ostalo je cisti rts ko i c&c. tom tipu igre se nema kaj unaprjedit kad je savrsen koncept

njoka wrote:Sad je dosla i razor1911 verzija igre,navodno je u toj verziji omoguceno skirmish igranje
LinkPM ME

bado666 wrote:Ok upozoren sam od strane kolega da radi kršenja "ustavnih" prava i mogucih problema nije dopusteno stavljanje linkova na pirate i ine proizvode na javnome dijelu foruma pa bih molio ako nekoga nesto zanima da se obrati PM-om nadleznima.
Sorry,
p.s. svi postovi sa ilegalnim linkovima su obrisani. LN članovima je objašnjeno u privatnom dijelu foruma!

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests