Pozz svima!

Mole se svi ljudi koji su zainteresirani za ulazak u klan da otvore novi topic, u njemu se detaljno predstave i čekaju odgovor na PM.

Pozz svima!

Postby IronSkull43 » Sat Jul 31, 2010 4:50 pm

Pozdrav svima!

Ime mi je Tomislav, imam 17 godina (18 u Listopadu). Živim u okolici Varaždina i idem na Elektrostrojarsku školu, maturant. Multiplayer ne igram dugo, samo 2 godine jer sam do prije 2 godine imal staru Dial-up konekciju koja nekim čudom još nije izumrla. Trenutno nisam ni u jednom Bad Company 2 klanu jer se većina njih plaća a ja baš nisam dobar prijatelj s novcem. Prije smo frendovi iz razreda i ja imali COD2 klan pod imenom CPK - Cro Pro Killers ali sa dolaskom BC2 ja sam totalno napustil CoD scenu opće do daljnjeg. Sad me samo zanimaju BF i MOH serijali jer mi je dosta arkadnog no-skill napucavanja na 2x2 metra mapama i 13-godišnjacima koji stalno nekaj plaču. Radim neke stvarčice u Photoshopu, volim muziku (rock i metal), nogomet i naravno napucavanje preko interneta u raznim igrama. :D

Trenutno nemam sluške/mikrofon ali sam u fazi nabavljanja, a zainteresiral sam se za klan jer mi je to predložil bado666 i usto je bil jedini koji je rekel da budemo riješili to sa slušalicama nekak pa evo da probam. Još sada dolazi i BC2 ESL kup pa smatram da bi mi bilo bolje igrat za klan nego sa nasumična 3 igrača.

To bi bilo to, većina ovog je copy/paste sa BCH-a. :D
Image
Image
IronSkull43
*LN* Member

Re: Pozz svima!

Postby njoka » Sat Jul 31, 2010 5:39 pm

Pozdrav :roll:
Vidimo se ingame i gledaj samo da nabavis headset pa da te cujemo malo i preko teamspeaka ;)
Image
Image
njoka
*LN* Member

Postby Black4mation » Sat Jul 31, 2010 6:26 pm

Pozz iron, drago mi je da si se javio na forum. Što se tiče slušalica one su obavezene za igranje isto kao i praćenje foruma te postanje.
Što se tiče ESL kupa još ne znamo sa koliko ćemo timova nastupit, ali jedan igrač više je uvijek dobrodošao.

Imamo do 10 dana testni period gdje novi potencijalni članovi dodju na Teamspeak da ih malo upoznamo i onda naravno primamo u klan.

Eto tako da znaš proceduru. Stoga trk po sluške. Imaš ih već od 30 kuna u trgovinama sa mikrofonom tako da. Mislim da ti to nebi trebao bit problem.
Živio ;)
Image
Image

c2d 6750 (3,2 ghz), 4x1 takeMS 800mhz, ga-p35ds3l ,gtx 275 point of view, coolermaster mystique (blue), coolermaster mars,
Black4mation
*LN* Clan Leader

Postby Miki321-SLO » Sat Jul 31, 2010 6:42 pm

pozz...
Image Image
Miki321-SLO
*LN* Veteran

Postby *LN*dumdum » Sat Jul 31, 2010 6:51 pm

Pozdrav i dobro dosao,a sto se tice sluski pa ako je Bado rekao da ce se nesto rjesiti mozda covjek ima neke rezervne da ti posalje :shock: :shock: :D :D
Image
*LN*dumdum
*LN* Clan Leader

Postby IronSkull43 » Sat Jul 31, 2010 6:51 pm

Black4mation wrote:Pozz iron, drago mi je da si se javio na forum. Što se tiče slušalica one su obavezene za igranje isto kao i praćenje foruma te postanje.
Što se tiče ESL kupa još ne znamo sa koliko ćemo timova nastupit, ali jedan igrač više je uvijek dobrodošao.

Imamo do 10 dana testni period gdje novi potencijalni članovi dodju na Teamspeak da ih malo upoznamo i onda naravno primamo u klan.

Eto tako da znaš proceduru. Stoga trk po sluške. Imaš ih već od 30 kuna u trgovinama sa mikrofonom tako da. Mislim da ti to nebi trebao bit problem.
Živio ;)

Ma ja sam već bacil oko na jedne malo bolje za 200kn :D

http://www.canyon-tech.com/products/voip/headsets/CNR-HS10
Image
Image
IronSkull43
*LN* Member

Postby njoka » Sat Jul 31, 2010 7:18 pm

Ja imam Canyon CNR-HS3 i mogu rec da su za te novce vrlo dobre :P
Image
Image
njoka
*LN* Member

Postby bado666 » Sat Jul 31, 2010 7:45 pm

Pozz care i probaj skupiti lovu za sluske da dodjes malo rokat s nama na ts da se malo druzimo pa da budes primljen kroz 10tak dana jer sad cemo imati i dosta treninga bas vezano za ESL kup pa da ne propustis nesto ako vec mislis igrat.

Jer ako mislimo napraviti ista znacajno na kupu onda moramo biti jako dobro utrenirani a to nece doci samo od sebe nego samo praksom. Poznato nam je to jos iz BF2! :D
Image
bado666
*LN* Clan Leader

Postby IronSkull43 » Sat Jul 31, 2010 8:41 pm

njoka wrote:Ja imam Canyon CNR-HS3 i mogu rec da su za te novce vrlo dobre :P

Imal sam i ja te ali je onda desna slušalica crkla, pa ja kak sam pametan išel sam to rastavljat i sve sam dokrajčil... a najsmješnije je to da sam ima 2 godine garancije na njih...

bado666 wrote:Pozz care i probaj skupiti lovu za sluske da dodjes malo rokat s nama na ts da se malo druzimo pa da budes primljen kroz 10tak dana jer sad cemo imati i dosta treninga bas vezano za ESL kup pa da ne propustis nesto ako vec mislis igrat.

Jer ako mislimo napraviti ista znacajno na kupu onda moramo biti jako dobro utrenirani a to nece doci samo od sebe nego samo praksom. Poznato nam je to jos iz BF2! :D

Ma samo mi daj Abakan i ne brini. :D

Evo samo da nabavim sluške, najvjerojatnije budem ih imal u ponedeljak ili utorak, pa da se sve dogovorimo.
Image
Image
IronSkull43
*LN* Member

Postby Zoki-SLO1 » Mon Aug 02, 2010 2:02 am

Pozz..
Image
Zoki-SLO1
*LN* Veteran

Next

Return to Join Us