Ime mi je Tomislav, imam 17 godina (18 u Listopadu). Živim u okolici Varaždina i idem na Elektrostrojarsku školu, maturant. Multiplayer ne igram dugo, samo 2 godine jer sam do prije 2 godine imal staru Dial-up konekciju koja nekim čudom još nije izumrla. Trenutno nisam ni u jednom Bad Company 2 klanu jer se većina njih plaća a ja baš nisam dobar prijatelj s novcem. Prije smo frendovi iz razreda i ja imali COD2 klan pod imenom CPK - Cro Pro Killers ali sa dolaskom BC2 ja sam totalno napustil CoD scenu opće do daljnjeg. Sad me samo zanimaju BF i MOH serijali jer mi je dosta arkadnog no-skill napucavanja na 2x2 metra mapama i 13-godišnjacima koji stalno nekaj plaču. Radim neke stvarčice u Photoshopu, volim muziku (rock i metal), nogomet i naravno napucavanje preko interneta u raznim igrama.
Trenutno nemam sluške/mikrofon ali sam u fazi nabavljanja, a zainteresiral sam se za klan jer mi je to predložil bado666 i usto je bil jedini koji je rekel da budemo riješili to sa slušalicama nekak pa evo da probam. Još sada dolazi i BC2 ESL kup pa smatram da bi mi bilo bolje igrat za klan nego sa nasumična 3 igrača.
To bi bilo to, većina ovog je copy/paste sa BCH-a.